Sprekers in het nieuws

Marieke Eyskoot presentator bij KRO-NCRV tv-programma BinnensteBuiten

Marieke Eyskoot is vanaf januari presentator ben bij het KRO-NCRV tv-programma BinnensteBuiten! Het is een droom die uitkomt voor haar. Als duurzame lifestyle-expert laat ze innovatieve, bijzondere Nederlandse initiatieven zien, die de wereld steeds mooier maken. Van paddenstoelwortels die piepschuim verpakkingen vervangen tot zeep van koffiedik en sinaasappelschillen – Marieke neemt je mee om te tonen hoe leuk duurzaam leven kan zijn. “Zo te gek en een eer om al die inspirerende mensen en projecten te bezoeken en in de spotlights te zetten!”

Haar eerste uitzending is komende vrijdag 7 januari, om 19.08 uur op NPO2), Marieke is een paar keer per maand te zien, samen met de geweldige andere experts. De items staan daarna ook op de BinnensteBuiten-website.