Ynzo van Zanten

Dagvoorzitter, Panellid, Spreker

“Duurzaamheid is éen papiertje meer oprapen in je leven dan dat je op de grond gooit”

Ynzo van Zanten, auteur, ondernemer, dagvoorzitter, spreker, en jarenlang Head of People & Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely. Hij ziet in alle crises ook enorme kansen voor toekomstgerichte ondernemers.

Het vergt alleen wel collectief slim denken vanuit nieuwe startpunten. Elke organisatie lijkt momenteel wel op de voortrazende ‘purpose’ trein te springen, maar wat betekent dat nou echt voor jou en je organisatie? Ynzo spreekt over economische trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Over de zin en onzin rondom duurzaamheid. Over het ‘sociale’ en ‘asociale’ in ondernemerschap. Hij prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, en uiteraard vanuit zijn ervaring bij Tony’s Chocolonely en als één van de grondleggers van Innocent Drinks.

Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt ‘bedrijfstoepasbare druktemakerij’, zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg