Walter Faaij

Interviewer, Panellid, Spreker

“Building cultures of sustainability”

Walter Faaij is corporate antropoloog, consultant en spreker op het snijvlak van cultuur(verandering) en MVO. Woonde drie maanden op Groenland en onderzocht de sociale impact van klimaatverandering.

Walter Faaij (1984) is corporate antropoloog, consultant, spreker, facilitator, onderzoeker en verhalenverteller. Hij is oprichter van Green Culture Lab en associate partner van netwerkorganisatie Human Dimensions. Walter begeleidt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering. Heeft zijn exotische roots op Groenland waar hij onderzoek deed naar de sociale effecten van klimaatverandering.

Walter helpt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering. Omdat verandering over mensen gaat. En omdat duurzaamheid over cultuur gaat. Over gedrag, percepties en onze relaties met de wereld om ons heen. Heeft uitgebreide ervaring in het doen van etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen, het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, directiecoaching, en het faciliteren van ingewikkelde stakeholderdialogen binnen of tussen organisaties.

Walter spreekt regelmatig over organisatiecultuur, corporate antropologie en duurzaamheid. Corporate, exotisch en down-to-earth. Met veel praktische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Nieuwsgierig tot op het bot. Heeft nog steeds niet uitgedokterd waarom mensen doen wat ze doen. Bezoekt graag exotische plekken zoals Groenland, Spitsbergen, Mongoliƫ of Irak.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg