Sander Veenendaal

Panellid, Spreker

“Change by marketing and marketing the change”

Sander Veenendaal is spreker over duurzame marketing en ondernemerschap vanuit liefde en vertrouwen. Met expertise op het gebied van cultuurverandering, merkcommunicatie rond duurzaamheid en circulair leiderschap inspireert hij mensen en organisaties om met visionaire marketing en magnetische bedrijfsculturen te bouwen.

Sander Veenendaal (1976) is spreker over duurzame marketing en ondernemerschap vanuit liefde en vertrouwen. In 2004 richtte hij reclamebureau HELDERGROEN op: een bureau dat positieve beweging realiseert voor merken met idealen.

Sindsdien is hij voorloper in sustainable branding. Vanuit een sterke overtuiging dat het écht mogelijk is om de Ideale Wereld te realiseren maakt Sander al meer dan 15 jaar duurzame merken groot en grote merken duurzaam. Sander inspireert mensen en organisaties om hun toekomst te visualiseren én te realiseren, met visionaire marketing en om magnetische bedrijfsculturen te bouwen gebaseerd op ‘binnen beginnen en buiten winnen’.

Change by marketing and marketing the change

Met expertise op het gebied van cultuurverandering, merkcommunicatie rond duurzaamheid en circulair leiderschap heeft Sander positieve beweging gerealiseerd op vele fronten. Zo werkte hij voor corporates als VodafoneZiggo en ABN AMRO en organiseerde hij onder andere de Dutch Circular Leadership Conference en ‘De Toekomst van de Marketeer’ tijdens de Week van de Circulaire Economie. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor o.a. The Optimist en Adformatie en verzorgde hij gastcolleges voor onder andere NIMA, Hogeschool Inholland en Neyenrode Busininess University.

Kijk voor meer informatie over Sander Veenendaal op www.sandereveenendaal.nl

Tarief:

Spreken: in overleg