Petra Hoogerwerf

Dagvoorzitter, Panellid, Spreker

“Échte winst is goed voor uw onderneming en de samenleving”

Op prikkelende, interactieve en inspirerende wijze en met veel voorbeelden uit de praktijk zet Hoogerwerf als spreker en trainer bedrijven en mensen in beweging. Ze bewijst dat winst én bijdragen aan een betere wereld prima samengaan.

Achtergrond lezing/presentatie/training ‘Excellente ondernemingen hebben een sterke purpose die in het gehele bedrijf is doorgevoerd.’ ‘Er is moed nodig om je dromen na te leven.’ ‘Impact ondernemen heeft de toekomst. Bedrijfsleven wordt wakker’.

Waardegedreven én impact ondernemen hebben in de visie van Petra Hoogerwerf de toekomst. Een duidelijk en motiverend doel helpt bedrijven om strategie, cultuur en waardecreatie voor klanten en belanghebbenden goed te implementeren en daarmee succesvol te zijn in uitdagende tijden. Impact ondernemen levert bovendien veel op voor een bedrijf: meer klanten en omzet, gemotiveerde medewerkers en een goed imago. Én het draagt bij aan positieve veranderingen in de leefomgeving, in de bedrijfsvoering en de in gehele bedrijfsketen van de onderneming.
Bevlogen werkt Petra Hoogerwerf als ondernemer, spreker en auteur aan een kleurrijke én duurzame samenleving. Ze gelooft daarbij in de kracht van het bedrijfsleven. ‘Alle innovatiekracht van het bedrijfsleven is nodig om lastige maatschappelijke problemen aan te gaan.’
Hoogerwerf heeft in haar boek Échte winst een integrale visie op ‘purpose en profit’ ontwikkeld. Ze geeft zeven praktische stappen om de visie direct door te voeren in de praktijk. Échte winst staat op de shortlist van Managementboek van het Jaar 2018 en is lovend ontvangen in de media.Petra Hoogerwerf is ondernemer en topspreker en trainer. Ze heeft brede werkervaring als directeur en consultant. Ook heeft ze meer dan vijftien jaar ervaring als toezichthouder. Haar deskundigheid richt zich op ondernemen met impact met kennis over maatschappelijk verantwoord ondernemen, veranderprocessen en waardecreatie.
Ze publiceerde vijf boeken waaronder ‘Échte winst’ (op de shortlist van Managementboek van het jaar 2018) en Vonk! Fondsenwerven met hoofd en hart. Momenteel is ze ondernemer en eigenaar van twee bedrijven. Veleda ondersteunt organisaties en ondernemingen om doelgericht meer impact te maken. Impact ondernemen levert veel op voor een bedrijf: meer klanten, meer omzet en inkomsten, gemotiveerde medewerkers en een goed imago. Én het draagt bij aan positieve veranderingen in de leefomgeving, in de bedrijfsvoering en de in gehele bedrijfsketen van de onderneming.

Als dagvoorzitter denkt Hoogerwerf mee over de inhoudelijke opzet van het programma en de gekozen werkvormen. Ze zorgt voor een goede sfeer met veel interactie uit de zaal. Petra is een ervaren spreker en trainer en weet met veel tips uit de praktijk en interactie de zaal te prikkelen én te enthousiasmeren.

Talen:

Nederlands

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg