Martijn Visser

Dagvoorzitter, Panellid, Spreker

“Nature provides a free lunch, but only if we control our appetites”

Martijn (1993) is CSR specialist bij Lidl Nederland. Daarnaast zet hij zich in bij de VBDO en Worldconnectors. Ook heeft hij twee jaar ervaring gehad bij de VN, als Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger. Martijn spreekt op events als key-note spreker of panellid over onderwerpen rondom Food&Agri, Corporate Social Responsibility en jongeren.

Martijn Visser (1993) is afgestudeerd bioloog uit Wageningen. Tijdens zijn studie richtte hij samen met anderen een NGO op om koraalriffen te herstellen en beschermen in Kenia (REEFolution). Aan het eind van zijn studie was hij twee jaar lang de Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger naar de Verenigde Naties. Over de hele wereld onderhandelde hij mee over de uitwerkingen van het Parijsakkoord en de Sustainable Development Goals. Nu is hij CSR specialist bij Lidl Nederland, waar hij de grootste supermarktketen van Europa helpt met de verduurzaming. In zijn vrije tijd zet hij zich in bij de VBDO (vereniging voor beleggers voor duurzame ontwikkeling) en de worldconnectors.

Martijn is een ervaren spreker met meer dan 100 presentaties, waaronder een TEDx talk en VN speeches. Hieronder zijn twee voorbeelden te vinden:

UN New York speech: https://www.youtube.com/watch?v=ht7LpZkX-v4
TEDx talk: https://www.youtube.com/watch?v=xDFdkuokXGI

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg