Ivonne Moeskops

Interviewer, Panellid, Spreker

“Circulariteit is een kans, geen bedreiging”

Ivonne heeft ruim 15 jaar ervaring als verandermanager en projectmanager. Zij heeft veel kennis van ICT en informatiebeveiliging en ziet in deze sector veel kansen op duurzame en circulaire verbetering. Zij maakt met Circular Control circulariteit meetbaar en vooral praktisch. Om daad bij woord te voegen, heeft zij een recycle bedrijf voor kapotte en overbodige kabels opgezet: UrbanMiners. Zij vertelt bevlogen over circulariteit, keuzes maken en voortgang meetbaar maken en vieren.

Ivonne heeft ruim 15 jaar ervaring als verandermanager en projectmanager. Zij heeft veel kennis van ICT en informatiebeveiliging in uiteenlopende sectoren zoals windenergie, brouwerij, maakindustrie, financiƫle dienstverlening en consultancy.

Zij ziet in deze sectoren veel kansen op duurzame en circulaire verbetering en richtte daarom in 2022 Circular Control op. Het doel van Circular Control is om circulariteit meetbaar en vooral praktisch te maken. Wij geloven dat elk bedrijf circulair kan worden.

Sinds 2019 speelde Ivonne met het idee om een recycle bedrijf voor kapotte en overbodige kabels op te zetten: UrbanMiners. Dit is in 2022 gelukt en UrbanMiners zamelt nu actief kabels in om deze tot grondstoffen te recyclen.

Zij vertelt bevlogen over circulariteit, keuzes maken, voortgang meetbaar maken en successen vieren. Anders kijken naar je business model en kritieke vragen stellen die je bedrijf echt verder helpen op de route naar circulariteit maken haar als projectmanager en spreker onderscheidend.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg