Erwin van Aken

Dagvoorzitter, Interviewer

“Samen maken we duurzaamheid mogelijk!Met mijn energieke en interactieve aanpak geef ik elke bijeenkomst de juiste snelheid waardoor deelnemers tot het laatste moment geboeid blijven.”

Met mijn energieke en interactieve aanpak geef ik elke bijeenkomst de juiste snelheid waardoor deelnemers tot het laatste moment geboeid blijven.

Erwin van Aken is dagvoorzitter, moderator en presentator. Doet waar hij goed in is, wat hij leuk vindt, met mensen die hij leuk vindt! Hij is tevreden als deelnemers zeggen; het was leuk én ik heb er iets aan gehad! Nieuwsgierig, beleefd en oprecht geïnteresseerd. En vindt het geweldig als het lukt om samen met de deelnemers toe te werken naar concrete resultaten. Het liefst samen met Young Professionals. Want zij laten zien dat duurzaamheid mogelijk is! Komt tot zijn recht in bijzondere formats en locaties. Op een zeilboot, business challenge, innovatie bootcamp of talkshows. Maar ook tijdens bijeenkomsten met een serieuze inhoud. ‘Samen aan het werk!’

Zijn achtergrond in HR en interesse in gedragsverandering leidde hem via een baan als verandermanager tot mede-eigenaar van een trainingsbureau. Hier trainde en coachte hij honderden deelnemers. Als gastdocent en supervisor is hij verbonden aan de Hogeschool Utrecht Human Resource Management.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg