Elske van de Fliert

Panellid, Spreker

“Transport is prachtig, duurzaam transport is krachtig!”

Elske is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit. Bedrijven met een wens maatschappelijk verantwoord te ondernemen, leidt ze naar nul-emissie.

Elske van de Fliert is expert op het gebied van groener, schoner en slimmer rijden. Pragmatisch en creatief weet zij dit onderwerp tastbaar te maken. Met haar technische achtergrond weet Elske tot de kern van de zaak door te dringen als het gaat om technologische ontwikkelingen. Met haar ervaring bij overheden en bedrijven weet ze op elk niveau de goede snaar te raken. Wekelijks schrijft zij artikelen over dit onderwerp, onder andere voor Bouwprofs. Zij is auteur van het boek: Het CO2 afslankprogramma, iedereen enthousiast voor groener rijden in een maand.

Elske is grondlegger van het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit. Bedrijven met een wens CO2 neutraal te worden en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, leidt ze naar nul-emissie. Ze is begonnen bij DAF met een project op uitlaatgasnabehandeling en levenscyclus analyse. Daarna is ze enkele jaren breed in duurzaamheid bezig geweest. In 2007 koos zij volledig voor de combinatie duurzaamheid en transport/mobiliteit. Ze is bekend met onder andere CO2 prestatieladder en Lean&Green.

Op het podium voelt Elske zich thuis. Haar missie om te kunnen blijven genieten van auto’s, vrachtwagens, bussen en motorfietsen, drijft haar om te laten zien hoe het anders kan, zonder vervuiling en verspilling. Tijdens presentaties is er veel ruimte voor interactie. De deelnemers gaan naar huis met praktische vervolgstappen.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg