Daan Fousert

Dagvoorzitter, Spreker

“Alles wat onder je zit is een reflectie van jezelf.”

Ik ben een gedreven mens. Ben niet in staat antwoorden te geven op de vragen die bij een ander leven maar mijn kracht zit in anderen aan het denken te zetten. Op het gebied van hun eigen leven, hun functioneren, hun persoonlijk leiderschap en de footprint die zij na (willen) laten.

Krachtige outgoing persoonlijkheid die leeft en werkt vanuit zijn persoonlijke waarden: vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Na een carrière in vooral buitenlandse bedrijven ben ik in 1999 verzelfstandigd. Thans mede-eigenaar van Servant-Leadership Solutions. Sinds 1995 bekend met Servant-Leadership en een van de stuwende krachten achter dit gedachtegoed in Nederland. Als docent, mentor en adviseur bouwde ik aan Servant-Leadership in diverse organisatie in veel branches. Recentelijk lanceerde ik het vijfde intelligentie niveau EcQ (spreek uit eccu). EcQ staat voor een betekenisvol leven in harmonie met je fysieke omgeving alsook voor het herkennen en erkennen van signalen die onze aarde ons geeft, zodat wij actie kunnen ondernemen. Wij staan als mens niet boven onze leefwereld, we maken er deel van uit.
Inspirerend spreker die graag de interactie zoekt met zijn publiek. Schrijver van diverse boeken op het gebied van leiderschap, maar ook van diverse romans en thrillers.

Talen:

Nederlands

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg