August de Vocht

Dagvoorzitter, Panellid, Spreker

“Wat je doet moet goed doen en goed voelen”

Verandering begint bij jezelf.

August de Vocht is de oprichter en eigenaar van NoFoodWasted, een initiatief om voedselverspilling in Nederland tegen te gaan. Hiermee wordt gebruik gemaakt van een platform waar onder andere supermarkten, restaurants, bakkerijen en groentewinkels zich bij kunnen aansluiten en welke consumenten kunnen gebruiken samen voedselverspilling tegen te gaan. Het begin van NoFoodWasted ging niet over rozen.

August de Vocht is de oprichter en eigenaar van NoFoodWasted, een initiatief om voedselverspilling in Nederland tegen te gaan. Hiermee wordt gebruik gemaakt van een platform waar onder andere supermarkten, restaurants, bakkerijen en groentewinkels zich bij kunnen aansluiten en welke consumenten kunnen gebruiken samen voedselverspilling tegen te gaan. Het begin van NoFoodWasted ging niet over rozen. August de Vocht moest stad en land afreizen om de benodigde investeringen binnen te kunnen slepen, gezien hij het begin helemaal zelf financierde. Met pieken en dalen lukte het August de Vocht om het benodigde investeringsgeld binnen te halen om zo de app verder te ontwikkelen.

Toevallig is de zoektocht van August de Vocht naar investeerders vastgelegd in een documentaire, welke is uitgezonden op Omroep Brabant.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg