Anouk Schaap

Dagvoorzitter, Interviewer, Panellid, Spreker

“Jouw vermogen om goed te leiden hangt af van jouw mate van zelfkennis en zelfleiderschap.”

Het is haar kracht om een veilige omgeving te creëren zodat iedereen volledig zichzelf kan zijn en er mooie en authentieke gesprekken ontstaan. Anouk combineert haar corporate finance ervaring met haar passie voor leiderschap, ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling als spreker en trainer. Anouk is een sterke visionair als het gaat over leiderschap en helpt leiders future proof te maken.

Anouk heeft 10 jaar ervaring in Corporate Finance totdat ze haar eerste bedrijf oprichtte. De kennis en ervaring van zowel de corporate wereld als de wereld van ondernemen, bewustzijn en zelfontwikkeling brengt zij samen in haar werk als spreker, trainer en executive coach. Door bewust leiderschap eigen te maken groeien leiders in zelfkennis en zelfleiderschap waardoor zij groeien naar excellent en betekenisvol werkgeverschap.

Bewust Leiderschap staat voor bewuste keuzes maken, zuivere keuzes recht uit het hart. Bewust kiezen betekent automatisch duurzaam kiezen: met een lange termijn visie om een positieve impact voor alles en iedereen te maken. Bewust Leiderschap gaat voorbij het individu, het gaat over het grote geheel waar je als leider jouw rol in mag vervullen. Bewust Leiderschap vertaalt zich naar goed werkgeverschap, een veilige werkcultuur en een positieve impact op moeder aarde.

Het werken met CEO’s, Business Owners en leiders op verschillende lagen in organisaties geeft haar veel inzicht en inspiratie. Het meest opvallende is dat de meesten kiezen vanuit angst. Losbreken van het systeem gebaseerd op angst is volgens haar dan ook de grootste uitdaging waar we momenteel voor staan. Leiders mogen vanuit vertrouwen en overvloed kiezen voor een bewuste impact zonder de angst om er zelf op achteruit te gaan.

Anouk spreekt over de onderwerpen: (bewust) leiderschap, goed werkgeverschap, employer branding, energiemanagement en het creëren van een veilige en vertrouwde werkcultuur. Daarnaast is Anouk te boeken als dagvoorzitter, panellid en interviewer. 

Opdrachtgevers

Anouk spreekt op zowel nationale als internationale events. Denk aan klanten als TNW Conference, Tata Consultancy Services, ABN AMRO en Soho House (Amsterdam en Berlijn). Daarnaast heeft zij 100+ workshops en trainingen gegeven. Anouk is een verfrissend geluid met de ambitie om wereldwijd te inspireren over bewust leiderschap en de positieve impact daarvan.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg