Alfred Slomp

Spreker

“De invloed van een groeiende groep bewuste consumenten is moeilijk te overschatten, iets wat grote bedrijven maar al te goed weten”

Gedreven en relativerend Laagdrempelig en inspirerend.

Stiekem weten we allemaal wel dat het anders moet. Tot we in de winkel staan en de aanbiedingen ons verleiden tot gemakkelijke keuzes, of we ons door ingewikkelde dilemma’s laten verlammen. Iedereen wil een eerlijke en gezonde wereld voor de generatie na ons, maar tegelijkertijd is het maar wat ingewikkeld om in de ratrace van het dagelijkse leven eerlijke en duurzame keuzes te maken. Maar hoe breng je bij consumenten nu echt een denkproces op gang?

Alfred Slomp geeft al jaren goed bezochte workshops en lezingen over duurzaam leven in het algemeen en duurzaam eten in het bijzonder. Laagdrempelig en inspirerend, gedreven en met een vleugje humor. Vanuit goed doordachte didactische principes, alles gericht om de bij de deelnemers een denkproces op gang te brengen. Van leerlingen tot volwassenen en van een buurthuis tot een conferentie. Heeft u interesse in een inspirerende lezing of een interactieve workshop gericht op gedragsverandering van de consument? Kijk dan op www.superwaar.nu of www.godindesupermarkt.nl.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Jullie geven de workshop op een open, prettige wijze waar geen enkel moment een belerend vingertje aan te pas komt of waarbij je de zaal verlaat met een schuldcomplex. Knap!”

“Een must-do voor iedereen die een goede impuls kan gebruiken om in de supermarkt keuzes te maken voor een betere, eerlijkere wereld.”

Talen:

Nederlands

Tarief:

Spreken: in overleg

Rol:

Spreker