Sprekers in het nieuws

Annick Schmeddes keynote op HR Square Masterclass (België): Duurzaamheid en HRM

Tijdens een tweedaagse masterclass in het kasteel van Jemeppe (België) denken we na over hoe HR-management duurzaamheid ten volle kan omarmen, maar ook hoe HRM de organisatie kan ondersteunen in zijn ‘groene’ inspanningen. Een leerrijke totaalervaring met keynotes, breakoutsessies, networking, experience… Annick Schmeddes van Sustainable Talent is een van de keynote sprekers.

Kiezen met het oog op de lange termijn en bij elke beslissing rekening houden met meerdere belanghebbenden: duurzaamheid is bij uitstek het domein van de HR-verantwoordelijke. Het zit in de essentie van het vakgebied om zorgzaam met medewerkers om te gaan, maar ook om belangen van organisatie en individu in evenwicht te houden. HRM ondersteunt medewerker en leidinggevende, plant voor de korte en lange termijn, synchroniseert individuele en bedrijfsdoelstellingen, praat met vakbonden en directie, voert sollicitatie en exitgesprekken.

Meer informatie