Sprekers in het nieuws

Margot Ribberink dagvoorzitter Bodemdag 2022

Een vitale bodem met een rijk bodemleven zorgt voor een gezonde, toekomstbestendige openbare ruimte. Hoe kunnen bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en burgers de ruimte slim gebruiken zodat natuurlijke bodemfuncties ten volste worden benut? Hierover gaan we tijdens de Bodemdag 2022 op 31 mei a.s. in Pakhuis De Zwijger met elkaar in gesprek onder leiding van dagvoorzitter Margot Ribberink.

De Bodemdag bestaat uit een combinatie van praktische inspiratiesessies en de uitwisseling van de laatste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van bodembiodiversiteit en beleidsontwikkeling voor de openbare ruimte. Daarnaast zal de Nationale Agenda voor de Bodem ‘De Bodem als Bondgenoot’ gepresenteerd en aangeboden worden.

Meer informatie