Sprekers in het nieuws

Marjan Minnesma en Reinier van den Berg sprekers op KWA symposium Duurzaam Ondernemen

Op 10 maart 2022 organiseert KWA Bedrijfsadviseurs een interessant symposium over duurzaam ondernemen in Antropia te Driebergen met als titel ‘2050 is overmorgen. Kies uw Koers’. SpeakOut levert twee keynote sprekers: Marjan Minnesma en Reinier van den Berg.

Bent u ook al aan het duurzaam ondernemen met uw bedrijf? Ziet u bedreigingen of juist kansen? Kijkt u voorbij de horizon en maakt u nu de juiste keuzes? Een inspirerend symposium helpt u antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen. Om úw route in het snel veranderend landschap van duurzaamheid te vinden.

“Met prikkelende sprekers, daadkrachtige voorbeelden, gesprekken met andere bedrijven en natuurlijk dé KWA aanpak. Praktisch, realistisch maar wel onderscheidend. Zoals u van ons gewend bent. Vandaag en overmorgen.”

Meer informatie/aanmelden