Geanne van Arkel

Dagvoorzitter, Interviewer, Panellid, Spreker

“All Together Now. Duurzaam vooruit.”

Geanne van Arkel is een gepassioneerde duurzaamheidsprofessional met jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam, inclusief, circulair en regenererend ondernemen. Zij heeft in verschillende sectoren ervaring, van mode en textiel tot retail en bouw, zowel in de rol van ondernemer, hoofd duurzame ontwikkeling, voorzitter en strategisch sparringpartner.

Bij de beursgenoteerde duurzaamheids-koploper Interface werkte zij 17 jaar aan het verder brengen van duurzaamheid en circulariteit zowel binnen als buiten de organisatie. Een transitie start met transformeren; een werkwoord. Je moet het gewoon gaan doen. In haar rol bij Interface als hoofd duurzame ontwikkeling voor Europa, heeft zij de organisatie geholpen de lat hoger te leggen; niet alleen leren van de natuur en een herstellende bijdrage leveren als bedrijf, maar juist gaan functioneren als de natuur en daardoor regenererend ondernemen; natuurpositief.

Haar passie ligt bij het in het ‘empoweren’ van mensen om vanuit je eigen kracht met duurzaamheid binnen jouw rol en omgeving aan de slag te gaan. Ze helpt je met het opzetten van een andere bril; waardoor je met een nieuw perspectief naar samenwerking en innovatie kijkt.

Door het toepassen van natuurlijke intelligentie – NI -; het leren van de natuur, deelt Geanne vanuit haar Biomimicry-studie inspirerende voorbeelden. Deze inspiratie uit de natuur is van toepassing op innovatie, klimaat, organisatieontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken. Denk aan walvissen die de opwarming van de aarde tegen gaan of wolven die de loop van een rivier weten te veranderen. Zij deelt voorbeelden die laten zien hoe een holistische, systemische blik je helpt de juiste keuzes te maken.

Geanne is een dynamische, energieke dagvoorzitter en spreker, die de deelnemers zowel live als online betrekt bij haar verhaal en het programma. Daarnaast faciliteert zij op inspirerende wijze workshops waar deelnemers interactief worden meegenomen in hun eigen duurzaamheidsreis.

Waar kun jij als individu vanuit jouw passie en expertise; samen met je team, binnen jouw organisatie aan de slag en hoe versnel je de duurzame transformatie? Hoe neem je iedereen mee; of het nu gaat om je collega’s, toeleveranciers of andere samenwerkingspartners. Laat je inspireren door bewezen voorbeelden uit de praktijk én de natuur.

Tarief:

Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg