Niels van den Beucken
Spreker
“Changing the way of doing business”
Verbindende professional met ondernemingsgeest met een scherpe helicopterview.
Bevlogen
Gedreven
Hands-on/proactief
Ik ben een verbindende professional met ondernemingsgeest op het gebied van duurzaamheid (MVO) met een scherpe helicopterview.

Vanuit mijn opleiding en werkervaring ben ik voorzien van een gedegen bedrijfseconomische en financiële kennis. Daarnaast heb ik een breed netwerk op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen om bedrijven te ondersteunen en adviseren om MVO te verankeren in het bedrijfsbeleid met als resultaat; Changing the way of doing business!

Ik zet mijn vaardigheden dagelijks in bij Arte zodat we op die manier aanjager zijn voor positieve verandering in de gehele waardeketen van groeve tot eindproduct!
Afval en grondstoffen (circulair, biobased economy)
Duurzaam ondernemen
Talen:
Nederlands
Tarief:
Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg
Rol:
Spreker