Nick Van Moerkerk
Spreker, panellid
“Duurzaamheid leuk en eenvoudig maken, dát is waar wij goed in zijn”
Mijn naam is Nick van Moerkerk, getrouwd, vader en duurzaam ondernemer met enorm veel enthousiasme en passie.
In 2007 ben ik gestart met MVOConsultants.nl. Wij begeleiden dan ook al vele jaren met heel veel passie bedrijven en organisaties bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is mijn persoonlijke missie om mijn kennis met iedereen delen om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren om met MVO aan de slag te gaan. Het liefst vertel ik met veel passie hoe bedrijven op een leuke manier met MVO kunnen starten. Dit kan ook voor een specifieke organisatie.

In 2014 ben ik geselecteerd als één van de Duurzame Jonge 100 van Nederland en als duurzame ondernemer van het jaar.
Duurzaam ondernemen
Bouw en infrastructuur
Talen:
Nederlands
Tarief:
Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg
Rol:
Spreker
Panellid