De missie van SpeakOut

SpeakOut. Uitspreken. Je ergens over uitspreken. Helder. Krachtig. Duidelijk. Daar staat SpeakOut voor. Voor goede sprekers die zich helder uitspreken over de urgentie en de kansen met betrekking tot duurzaamheid. Onze sprekers inspireren en motiveren. Maken van duurzaamheid een hip en inspirerend thema. Kunnen het publiek met passie en overtuiging in beweging krijgen! Met zulke sprekers draagt u met uw evenement of bijeenkomst zelf bij aan de transitie naar een duurzame wereld. Daarom komen onze sprekers klimaatneutraal naar uw locatie.

Nieuw geluid

Met SpeakOut begeven we ons wekelijks in creatieve duurzame netwerken. Juist daar ontmoeten we inspirerende en soms nog onbekende sprekers. Deze nieuwe sprekers verdienen een podium om hun frisse kijk op duurzaamheid op tal van thema’s te delen. Immers, van delen komt vermenigvuldigen. Mede door deze nieuwe sprekers beschikt SpeakOut over een uniek en breed assortiment van sustainable speakers. Dus ook als u een spreker wilt boeken die u nog nooit hebt gehoord, bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard hebben wij ook de beste gerenommeerde duurzame sprekers voor u op de lijst staan.


Brug

Wij slaan voor u de brug tussen deze ‘duurzame’ sprekers en uw evenement en streven er naar de perfecte match te maken. Ten aanzien van het thema, de doelgroep, het publiek en niet te vergeten ook het beschikbare budget. SpeakOut stelt zich ten doel om ook binnen uw organisatie of sector een baanbrekende bijdrage te leveren aan een duurzamer resultaat.

Woorden maar ook daden

Wist u trouwens dat SpeakOut een deel van de omzet investeert in concrete vergroening van de aarde? De aarde verliest momenteel 10 miljard bomen per jaar. Met alle gevolgen van dien. Voor alles wat leeft op aarde. Samen met Trees for All dragen we bij aan herbebossingsprogramma’s waar mens en dier direct van profiteren. Met woorden èn daden wil SpeakOut impact hebben op deze prachtige planeet.


Ons motto is: SpeakOut! Voicing a sustainable world