Marga Hoek
Spreker, dagvoorzitter, panellid, interviewer
“New Economie Business, Business for Good”
Marga Hoek begeleidt bedrijven op enthousiasmerende en inspirerende wijze naar een duurzame toekomst, daarbij gebruik makende van haar sterke zakelijke en economische kennis.
Marga Hoek is oprichtster en huidige bestuurslid van De Groene Zaak. Ze vervult daarnaast verschillende internationale en nationale advies en bestuursfuncties, waarin ze invloed heeft op de impact op de bedrijfsvoering, science en capital, waaronder Chairman van Het Groene Brein, Vice-Chairman van de Raad van Toezicht en Chairman van de jury van Climate-KIC entrepreneurs’ competitions.

Marga Hoek inspireert en leidt bedrijven naar een duurzame toekomst, gebaseerd op haar sterke zakelijke en economische kennis. Dagelijks maakt ze zich sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Nationaal en internationaal streeft Marga naar verbinding, synergie en co-creatie tussen de verschillende werelden van bedrijfsleven, politiek en wetenschap.

In haar lezingen spreekt ze over de gehele context van de nieuwe economie binnen ondernemerschap. Binnen deze nieuwe economie zijn twee soorten ontwikkelingen: Duurzaamheid en pure innovatie (science, robotics, nanotechnologie, artificial intelligence).

Haar publiek is dan ook heel gevarieerd: van Google en accountancy kantoren tot aan wetenschappelijke instellingen en overheden. Marga Hoek werkt met heel veel voorbeelden uit de praktijk om mensen inzichten te kunnen geven van zaken die ze heeft meegemaakt over de hele wereld. Na een lezing ziet het publiek mogelijkheden, concrete voorbeelden om meteen hiermee aan de slag te kunnen gaan.
Afval en grondstoffen (circulair, biobased economy)
Bouw en infrastructuur
Duurzaam ondernemen
Politiek en samenleving
Gedrag en gedragsverandering
Talen:
Nederlands
Engels
Spaans
Duits
Frans
Tarief:
Spreken: in overleg
Dagvoorzitter: in overleg
Rol:
Spreker
Dagvoorzitter
Panellid
Interviewer